Η εργασία των κυττάρων μας είναι η πιο ζωτικής σημασίας δράση στο σώμα μας.

Το κύτταρο είναι η βάση της ζωής μας.  Και τα ερωτήματα είναι εύλογα: Τι συστατικά κάνουν τα κύτταρά μας υγιή, ζωτικά, γεμάτα ενέργεια, λάμψη, φως, δύναμη να ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες της καθημερινότητας;

Εκτός την Θετική σκέψη, την Αγάπη που τα ενισχύει και τα κάνει αλώβητα, τον συντονισμό με τον Ανώτερο Εαυτό μας, – όλα αυτά δεν εμπίπτουν στα στενά πλαίσια της ωμοφαγίας  (είναι όμως μέρος του συνόλου μας, του Είναι μας), –  σημαντικό ρόλο παίρνει στην υγεία και διαμόρφωση των κυττάρων,  η  διατροφή.

Δείτε το  σχετικό power point :

MY CELLS AND ME

Advertisements

About nansaki

Σε ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον ανάμεσα στην θάλασσα, τον απέραντο κάμπο και τα Λευκά όρη, υποδέχομαι τους μαθητές της χορτοφαγικής ωμοφαγίας με στόχο την επίτευξη της υγείας, της μακροζωίας, της ζωτικότητας και του παραδειγματισμού. Στον χώρο αυτό λειτουργεί η ανακύκλωση των υλικών, η κομποστοποίηση, ενώ τα προϊόντα των συνταγών ανάλογα την εποχή συλλέγονται απο τον δικό μας κήπο. Τα προϊόντα που έχουμε προς πώληση γίνονται από δικά μας φυτά ή τα συλλέγουμε από τα βουνά. Δεν χρησιμοποιούμε καλλιεργήσιμα βότανα γι αυτό και οι ποσότητες είναι πολύ μικρές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s