Άρχισα να έχω αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, πριν αρκετά χρόνια που διάβασα ένα αρκετά τεκμηριωμένο πολυσέλιδο  άρθρο σχετικά με την προπαγάνδα που γίνεται για την ωφελιμότητα των εμβολίων κάθε ηλικίας. Κατά καιρούς έρχονται νέες πληροφορίες αλλά και έρευνες ανεξάρτητων ιατρών και επιστημονικών ιδρυμάτων που ενισχύουν  την άποψη αυτή, ότι δηλαδή τα εμβόλια δεν είναι κάτι το ερευνημένο , ούτε είναι σίγουρο ότι μας προστατεύουν απο πιθανούς κινδύνους και μικρόβια. Αντιθέτως, απο την έρευνα προκύπτει ότι περιέχουν κάποια συστατικά που είναι επιβλαβή για την υγεία μας. Η Μαρία ζεί στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό χωριό και είναι  13 ετών. Ήταν ένα πραγματικό αγγελάκι. Ξέρετε, εκείνα τα παιδιά που λέγονται Κρυστάλινα παιδιά; Μέσα στην Σοφία, στην Αγάπη, στην Υπομονή. Τον Σεπτέμβριο του  2010  έκανε το εμβόλιο για την προστασία του τραχήλου της μήτρας,  ( Gardesil) και έκτοτε αρχίσανε τα προβλήματά της. Το παιδί άρχισε να μην περπατάει καλά, δεν μπορύσε να κάνει τις κινήσεις του κεφαλιού της, και είχε πολυήμερο πυρετό. Τον Ιανουάριο 2011, παρουσίασε πυρετό για 15 μέρες, και άρχισαν οι γονείς να ερευνούν  τι έχει το παιδί.  Τελικά στο νοσοκομείο   βρήκαν μετά απο νοσηλεία 4 ημερών, οτι πάσχει από νεανική αρθρίτιδα. Οι ειδικοί παραδέχθηκαν οτι αυτό μπορεί να  είναι μία απο τις παρενέργειες  του εμβολίου, και συνέστησαν στους γονείς να κάνουν υπομονή και να  την παρακολουθουν με φαρμακευτικά σχήματα και αγωγές. Σιγά σιγά άρχισε να μην κλείνει τα δάκτυλά της, και τελευταία άρχισε να περπατά κουτσαίνοντας, και να μην μπορεί να κάνει περιστροφή της κεφαλής της. Ακολούθησαν επισκέψεις σε ιδιώτες ιατρούς,  οι οποίοι γνωμάτευσαν άλλος  έλλειψη ασβεστίου , άλλος  ανάγκη φυσικοθεραπειών,  άλλος αναφέρθηκε σε πιθανό παλαιό κτύπημα στον αυχένα, άλλος σε  ίωση από στρεπτόκοκκο,  που  μετά το μετέτρεψαν σε αρθρίτιδα βλέποντας την συμπεριφορά τής ασθενούς,  Τώρα, κάνει βελονισμό και τα συμπτώματα που έχει   είναι έλλειψη άνεσης στο περπάτημα, το πρόβλημα στη συστροφή του  κεφαλιού  της έχει βελτιωθεί λίγο, και μειώθηκαν οι  πόνοι στις αρθρώσεις της. Ο Βελονισμός την βοήθησε αρκετά όπως επίσης και ο ομοιοπαθητικός  που την παρακολουθεί , και οι γονείς  δεν δέχθηκαν να πάρει κορτιζόνη, όπως συνέστησαν οι ιατροί.

Ανάλογες περιπτώσεις σαν της γλυκύτατης Μαρίας, που παρεπιπτόντως το αντιμετωπίζει με πολύ υπομονή, καρτερικότητα, και θάρρος, υπάρχουν πάρα πολλές.

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/children_vaccinations_homeopathy.html

Εμβολιασμοί Το κάλεσμα των Σειρήνων

http://www.youtube.com/watch?v=uW8ulLgXmyA

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/vaccine_hepatitis_b.html

http://www.dw.de/dw/article/0,,4809435,00.html

Advertisements

About nansaki

Σε ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον ανάμεσα στην θάλασσα, τον απέραντο κάμπο και τα Λευκά όρη, υποδέχομαι τους μαθητές της χορτοφαγικής ωμοφαγίας με στόχο την επίτευξη της υγείας, της μακροζωίας, της ζωτικότητας και του παραδειγματισμού. Στον χώρο αυτό λειτουργεί η ανακύκλωση των υλικών, η κομποστοποίηση, ενώ τα προϊόντα των συνταγών ανάλογα την εποχή συλλέγονται απο τον δικό μας κήπο. Τα προϊόντα που έχουμε προς πώληση γίνονται από δικά μας φυτά ή τα συλλέγουμε από τα βουνά. Δεν χρησιμοποιούμε καλλιεργήσιμα βότανα γι αυτό και οι ποσότητες είναι πολύ μικρές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s