Τα φύτρα, είναι το δώρο του Θεού στον άνθρωπο. Οι σπόροι αντέχουν σε διάφορες αντίξοες συνθήκες, και διατηρούνται ανέπαφοι για μήνες, χρόνια, ή και ……..αιώνες!!!!

  • Είναι εύκολα, δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον, έχουν ένζυμα και τα συστατικά τους είναι έως και κατά 600 % αυξημένα.

  • Είναι πολύ οικονομικά (1 ποτήρι  σπόροι μας δίνουν  έως 3 κιλά λαχανικά!!!)

  • Είναι βιολογικά γιατί τα καλλιεργούμε μόνοι μας.

  • Είναι με όλα τους τα ένζυμα , τα αμινοξέα ( πρωτεϊνη) , τις βιταμίνες, τα μεταλλικά τους στοιχεία και τις ίνες τους.

  • Είναι θρεπτικά και αν κάνουμε έναν καλό συνδυασμό φύτρων, είναι ένα πλήρες γεύμα

  • Τα βλαστάρια μας δίδουν βιολογική χλωροφύλη που είναι συμβατή με το αίμα μας, και μας προσφέρουν  υγεία, ζωτικότητα, ζωντάνια νεότητα.

  • Ο σιταροχυμός είναι το κατεξοχήν προϊόν αυτοκάθαρσης και αποτοξίνωσης του οργανισμού, και της ανάπλασης των κυττάρων. Η Ann Wigmor πηρε έπαινο  Νόμπελ  το 1971 από την Βασιλική Ακαδημία Επιστημών της Σουηδίας για αυτήν της την ανακάλυψη

Στο σεμινάριο     που θα κάνουμε    θα μάθουμε όλα όσα χρειάζεται για να φτειάχνουμε υγιεινά φύτρα, βλαστάρια και σιταρόχορτο, και θα παρασκευάσουμε μαζί  σούπα  φύτρο σιτάρι με λαχανικά, κρέμα απο φύτρα σε κρακεράκια , φύτρα με σάλτσα κρέμας, πουρές απο φύτρο φακής, σιταροχυμό.

Για περισσότερες πληροφορίες   ρίξτε μια ματιά εδώ! 

Προσοχή!!! Εγγραφές ως τις 3 Νοεμβρίου 2012

About nansaki

Σε ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον ανάμεσα στην θάλασσα, τον απέραντο κάμπο και τα Λευκά όρη, υποδέχομαι τους μαθητές της χορτοφαγικής ωμοφαγίας με στόχο την επίτευξη της υγείας, της μακροζωίας, της ζωτικότητας και του παραδειγματισμού. Στον χώρο αυτό λειτουργεί η ανακύκλωση των υλικών, η κομποστοποίηση, ενώ τα προϊόντα των συνταγών ανάλογα την εποχή συλλέγονται απο τον δικό μας κήπο. Τα προϊόντα που έχουμε προς πώληση γίνονται από δικά μας φυτά ή τα συλλέγουμε από τα βουνά. Δεν χρησιμοποιούμε καλλιεργήσιμα βότανα γι αυτό και οι ποσότητες είναι πολύ μικρές.

Ένα σχόλιο »

  1. Ο/Η ilariond λέει:

    άριστος από κάθε άποψη ο σιταροχυμός αρκεί να χρησιμοποιείται έστω και κατά αραιά διαστήματα.

  2. Ο/Η Sofia Matsi λέει:

    Θα ήθελα πολύ να ήμουν εκεί αλλά έχουμε σεμινάρια με το ίδρυμα στο οποίο δουλεύω, Την επόμενη φορά!

Σχολιάστε