ΔΙΑΛΕΞΗ

Χορτοφαγική    Ωμοφαγία

Τι είναι η Χορτοφαγική  Ωμοφαγία, και  πως μπορούμε να εισάγουμε στην καθημερινότητά μας  την διατροφή των ενζύμων, και των αμινοξέων, δηλαδή τις ζωντανές τροφές.

 Η Ωμοφαγία μας παρέχει υγιεινό , πολύχρωμο και νόστιμο φαγητό, χαρίζοντάς μας υγεία, θετική στάση, μακροζωία.

Θα αναλυθεί ποια είναι τα οφέλη της Ωμοφαγικής διατροφής, πως μας  βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού μας και ποιές είναι οι  πρώτες ύλες, που χρησιμοποιούμε.

  • Χορτοφαγική Ωμοφαγία ψυχική υγεία και  ποιότητα ζωής.
  • Χορτοφαγική Ωμοφαγία και πρωταθλητισμός.   
  •  Φύτρα – πηγή ζωής, τι είναι και τι  προσφέρουν στον οργανισμό μας.
  • Παρασκευή φυτικού γάλακτος            

Παρουσίαση: ΑναστασίαΣαρτζετάκη  raw vegan chef  (Chef Certification and                         Instructor Certification from  Living on Live Food by Alissa Cohen).Τηλ. 0030 693 724 1879                                                                                      

          Σάββατο 20 Οκτωβρίου  ώρα: 20:00 έως 21:30  στο GAIAWILLNESScenter,

                     οδός Ανδρέα Σουρουκλή 1,  Λάρνακα    Τηλ.: 99 66 70 39

 Είσοδος ελεύθερη  με προκράτηση

 Διοργάνωση:

    Συμβουλευτική Αυτογνωσίας: Μιλτιάδης Μιλτιάδου:  Τηλ. Α(00357 )97 68 45 15          lightworkerktn@gmail.com

    

About nansaki

Σε ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον ανάμεσα στην θάλασσα, τον απέραντο κάμπο και τα Λευκά όρη, υποδέχομαι τους μαθητές της χορτοφαγικής ωμοφαγίας με στόχο την επίτευξη της υγείας, της μακροζωίας, της ζωτικότητας και του παραδειγματισμού. Στον χώρο αυτό λειτουργεί η ανακύκλωση των υλικών, η κομποστοποίηση, ενώ τα προϊόντα των συνταγών ανάλογα την εποχή συλλέγονται απο τον δικό μας κήπο. Τα προϊόντα που έχουμε προς πώληση γίνονται από δικά μας φυτά ή τα συλλέγουμε από τα βουνά. Δεν χρησιμοποιούμε καλλιεργήσιμα βότανα γι αυτό και οι ποσότητες είναι πολύ μικρές.

Ένα σχόλιο »

  1. […] στην Λάρνακα στο Gaia Willnes Center δείτε λεπτομέρειες εδώ: Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στις 10:00 Σεμινάριο Αρχαρίων  […]

  2. Ο/Η antonis antoniou λέει:

    oloi theloun pelates……………………raw vegan den simeni ute tiri ute gala ute otidipote exei sxesi me onomata pu xrisimopiun oi pamfagoi.raw vegan simeni na tros tis vegan trofes opos tis eplase o theos[fisi] ke oxi na odigo ton kosmo se lathasmenes katefthinsis me apotero skopo na exo orismenous athous anthropus [palavous] taktikous pelates………………..enas anthropos pu ine raw vegan ine kokala derma ke alithinus mies……………….essis oli iste ipervari………..paxis kolus kilies…………..diladi pseftovegan……….be veg to save the planet love animals dont eat them this is the fastest way to stop global warming.

    • Ο/Η nansaki λέει:

      Ωμοφαγία σημαίνει να μην μπαίνει η τροφή σε επεξεργασία κάθε μορφής και να μην θερμαίνεται πάνω απο 47 βαθμούς κελσίου, ώστε να μην καταστρέφονται τα ένζυμα. Ετσι, σε αυτό το πλαίσιο μπορούμε να φτειάξουμε καθε τί που να ελκύει σαν γεύση και σαν οπτική ανάγκη τον καθένα μας. Φυσικά, απώτερος στόχος είναι όλα αυτά να τα τρώμε στην φυσική τους μορφή, ομως έχει παρατηρηθεί πάρα πολλές φορές σε όλες τις ομάδες ωμοφάγων, οτι είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει κάποιος την ωμοφαγία στην απλή της μορφή, όταν γύρω του υπάρχουν διάφορα οπτικά ερεθίσματα μαγειρευτών φαγητών. Έχει υιοθετηθεί λοιπόν, το να γίνεται μια ελάχιστη επεξεργασία των πρώτων υλών, όχι για να κερδίσω εγώ κάτι («πελάτες»), αλλά για να μην απογοητευτεί ένας νέος ωμοφάγος που θα διαπιστώσει ότι το φαγητό του είναι μονότονο και πληκτικό. Γιατί, αν δεν ξέρει να διαχειριστεί τις τροφές, είναι αποδεδειγμένο πολλές φορές ότι επιστρέφει στον παλιό τρόπο ζωής δηλαδή στην κρεοφαγία.
      Τις μεθόδους της ωμοφαγίας τις δίδαξε η Ανν Γουίγκμορ στο νοσοκομείο της Ιπποκράτειο για πάνω απο 50 χρόνια, και είχε καταφέρει με την ωμοφαγία να θεραπεύσει ανίατες ασθένειες όπως π.χ. ο καρκίνος.
      Σίγουρα στην τάση των ανθρώπων για ωμοφαγία έχουν εισέλθει αρκετά συμφέροντα και ίσως και υπερβολές, αλλά είναι στο χέρι μας να εστιαστούμε στα θετικά πράγματα, να έχουμε θετική στάση ζωής και όχι κριτικό πνεύμα. Έτσι θα βοηθήσουμε να γίνει μια καλύτερη προσπάθεια απο όλους μας. Σε ευχαριστώ πολύ για την παρέμβαση σου, με βοήθησε να πάρω θέση και να διευκρινίσω κάποια πράγματα.Να είσαι πάντα καλά!!!!!!

Σχολιάστε